Wandelroutenetwerk Utrecht-oost

KAART VOORLOPIG ONTWERP

In 2023 wordt een nieuw wandelroutenetwerk gerealiseerd in het oostelijk deel van de provincie Utrecht (Utrechtse Heuvelrug, regio Amersfoort en delen van de Gelderse vallei). In samenwerking met o.a. gemeenten, terreinbeherende organisaties, particuliere landeigenaren en wandelorganisaties is een voorlopig ontwerp gemaakt.

Hieronder staat de kaart van het (voorlopig) ontwerp van het nieuwe wandelroutenetwerk. Het bevat routelijnen en knooppunten. Optioneel kan de data van bestaande routenetwerken en Toeristische overstappunten (TOP) getoond.

N.B. afhankelijk van je internetsnelheid kan het inladen van alle data even duren. De kaart is het beste te bekijken op een breder computerscherm of tablet (landscape).

Kijk voor meer informatie over de realisatie van het nieuwe wandelnetwerk op de projectpagina wandelroutenetwerk Utrecht-oost of kijk bij de veelgestelde vragen (FAQ).

Neem voor vragen en/of opmerkingen over specifieke routelijnen of knooppunten contact op met het projectteam via info@routebureau-utrecht.nl o.v.v. Wandelnetwerk Utrecht-oost. Vergeet niet het nummer van de routelijn(en) hierbij te vermelden.