Nieuwe factsheet wandelroutenetwerken

Op verzoek van beleidsmakers, betrokken organisaties en stakeholders bij de ontwikkeling van wandelnetwerken geeft het Routebureau Utrecht met een nieuwe factsheet wandelroutenetwerken een update van de stand van zaken.

Afgelopen jaren is door Recreatie Midden-Nederland een wandelroutenetwerk op basis van knooppunten ontwikkeld in het westelijk deel van de provincie (Groene Hart Utrecht-west en Utrecht-midden). Dit netwerk wordt gedurende 2018-2019 uitgebreid in de Kromme Rijnstreek. De ambitie is om in 2019-2020 dit netwerk tevens uit te breiden naar de gehele regio (Regio Amersfoort, Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Binnenveld; Renswoude, Veenendaal en Rhenen). Doel is om tot ontwikkeling van een volledig dekkend wandelroutenetwerk in de gehele provincie Utrecht te komen. Dit versterkt het recreatief hoofdnetwerk en biedt kansen voor meer routegebonden buitenrecreatie.

Lees verder op de speciale projectpagina en bekijk de nieuwe factsheet over wandelroutenetwerken in de provincie Utrecht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie