Stage Routemarketing

AAN DE SLAG ALS ROUTEMARKETEER?!

STAGE (ONLINE) MARKETING & COMMUNICATIE BIJ HET ROUTEBUREAU UTRECHT

4-5 dagen per week – 20 weken – doorlopend

Liefhebber van fiets-, wandel- en vaarroutes en wil je deze actief promoten onder bezoekers en inwoners van de provincie Utrecht? Ben je thuis in online media, webredactie, social media en online interactie? Dan is deze stage routemarketing bij het Routebureau Utrecht iets voor jou!

ROUTEBUREAU UTRECHT

Het Routebureau Utrecht is het centrale aanspreekpunt voor routegebonden recreatie in de provincie Utrecht. We beheren en onderhouden routenetwerken, ontwikkelen en vermarkten thematische routes en stimuleren het gebruik hiervan onder inwoners en bezoekers. Als centraal routeloket zijn we tevens ‘bruggenbouwer’ tussen routebeheerders, marketingorganisaties, routeontwikkelaars, gemeenten, provincie en organisaties die zich bezig houden met fiets-, wandel- en vaarroutes.

ROUTESINUTRECHT.NL

Via het platform RoutesinUtrecht.nl zetten we een wisselend aanbod van thematische routes in de etalage. We stimuleren inwoners en bezoekers de regio te gaan verkennen en zetten hier actief onze social media kanalen en diverse campagnes voor in. Het totale routeaanbod wordt ontwikkeld en onderhouden via de Ubase, het centrale recreatie dataplatform van de provincie Utrecht.

DIT GA JE DOEN

Tijdens deze afwisselende meewerkstage help je bij de uitvoering van onze online routemarketing. Zo ben je inzetbaar voor websitebeheer en webredactie, content op social media en ondersteun je bij campagnes. Ook ga je je bezig houden met tools zoals Google Analytics en Hotjar, optimalisatie van content o.b.v. leefstijlprofielen, het coördineren van acties en nog veel meer uitdagende activiteiten.

Als stagiair bij het Routebureau Utrecht word je gezien als een volwaardig medewerker. Dat geeft je ruimte voor initiatief, maar betekent ook dat je je eigen taken hebt en zelfstandig moet kunnen werken. Verantwoordelijkheidsgevoel en een pro actieve houding vinden wij dan ook erg belangrijk.

JOUW PROFIEL

  • MBO/HBO-student (M/V) aan een opleiding, gericht op (online) marketing/communicatie, journalistiek, toerisme of een vergelijkbare studierichting.
  • Kennis van en ervaring met online marketing en communicatie via social media.
  • Affiniteit met routes en routenetwerken is een pré.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Zelfstandig, doorzetter en pro actief;
  • Enthousiaste teamspeler met humor en flexibele werkhouding;
  • Een groot hart voor de provincie Utrecht en een liefhebber van actief buiten bezig zijn.

AANBOD & VERGOEDING

Je krijgt de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij een professionele organisatie binnen de publieke sector waar met veel enthousiasme fietsen, wandelen en varen wordt gestimuleerd. Je promoot leuke routes in Utrecht, maar leert ook over politieke en publieke belangen bij de ontwikkeling ervan. We bieden een standaard stagevergoeding van € 250,- bruto per maand bij fulltime dienstverband (36 uur). De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd vanuit ons kantoor in het provinciehuis Utrecht, maar flexibel op locatie werken is bespreekbaar.

INTERESSE?!

Spreken onze ambitie en deze functie jou aan? En ben jij de enthousiaste stagiair die wij zoeken? Reageer dan nu! Stuur je motivatie met CV naar Dirmia Andeweg, coördinator informatie & marketing Routebureau Utrecht, via info@routebureau-utrecht.nl. Voor vragen kun je per mail contact opnemen of bellen met 030 2974 006.