Fietsroutenetwerk Utrecht

KAART VOORLOPIG ONTWERP REVISIE FIETSKNOOPPUNTENSYSTEEM

Het recreatieve fietsroutenetwerk (fietsknooppunten) in de provincie Utrecht is ruim 13 jaar oud. Een groot deel van de bewegwijzering heeft inmiddels het einde van de houdbaarheid bereikt en moet worden vervangen. Een goed moment om het gehele provinciale routenetwerk tegen het licht te houden en te onderzoeken waar mogelijkheden liggen voor verbetering.

Hieronder staat de kaart van het (voorlopig) ontwerp van het fietsroutenetwerk (fietsknooppuntensysteem). Het bevat routelijnen en knooppunten. De gekleurde routelijnen geven het bestaande netwerk weer en nieuwe routes, saneringen en wensen. Optioneel kunnen de gemeentegrenzen getoond..

N.B. afhankelijk van je internetsnelheid kan het inladen van alle data even duren. De kaart is het beste te bekijken op een breder computerscherm of tablet (landscape).

Kijk voor meer informatie over de revisie en upgrade van het fietsknooppuntensysteem op de projectpagina revisie en upgrade fietsroutenetwerk.

Neem voor vragen en/of opmerkingen over specifieke routelijnen of knooppunten contact op met het projectteam via info@routebureau-utrecht.nl o.v.v. Revisie Fietsroutenetwerk. Vergeet niet het nummer en/of de locatie van de routelijn(en) hierbij te vermelden (indien van toepassing).