Verkenning wandelroutenetwerk Utrecht-oost

Het Routebureau Utrecht voert een verkenning uit voor een nieuw wandelroutenetwerk in het oosten van de provincie Utrecht. Afgelopen jaren werden netwerken op basis van knooppunten al in andere delen van de provincie gerealiseerd.

Nederland is rijk aan wandelaars en de provincie Utrecht heeft hen veel te bieden. Een duidelijk, uniform bewegwijzerd  wandelnetwerk stimuleert het wandelen en zorgt ervoor dat bezoekers en inwoners gemakkelijker de omgeving gaan verkennen. Dit draagt bij aan gezondheid, de leefomgeving en de lokale economie.

De ambitie is om komende jaren te komen tot een volledig netwerk in de provincie Utrecht. De verkenning richt zich op  Regio Amersfoort, Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Binnenveld (Renswoude, Veenendaal en Rhenen).

werkgebied verkenning wandelnetwerk Utrecht-oost

BIJEENKOMST STAKEHOLDERS

Op donderdag 21 november blikken we terug op de resultaten van de inventarisatie en het veldwerk. Ook presenteren we een eerste conceptkaart van een mogelijk wandelroutenetwerk. Tot slot praten we door over het vervolg van deze verkenning. Voor deze bijeenkomst hebben gemeenten, terrein beherende organisaties, landgoedeigenaren, stakeholders en strategische partners in het gebied een uitnodiging ontvangen.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u vanuit uw organisatie aanwezig zijn? U kunt dan rechtstreeks contact met ons opnemen.

wandelaars_amerongen