VACATURE GESLOTEN

We hebben talloze reacties mogen ontvangen op onze vacature. Kandidaten krijgen binnenkort bericht.

VACATURE: MEDEWERKER INFORMATIE EN MARKETING

24 uur | 3 dagen per week | per direct voor 6 maanden, met optie tot verlenging

Liefhebber van fiets-, wandel- en vaarroutes en wil je deze actief promoten onder bezoekers en inwoners van de provincie Utrecht? Ben je thuis in communicatie, webredactie, social media en online interactie? Dan is deze vacature medewerker informatie en marketing bij het Routebureau Utrecht iets voor jou!

ROUTEBUREAU UTRECHT

Het Routebureau Utrecht is het centrale aanspreekpunt voor ‘routegebonden recreatie’ in de provincie Utrecht. We beheren en onderhouden de routenetwerken, ontwikkelen en vermarkten thematische routes en stimuleren het gebruik hiervan onder inwoners en bezoekers. Als centraal routeloket zijn we tevens ‘bruggenbouwer’ tussen routebeheerders, marketingorganisaties, routeontwikkelaars, gemeenten, provincie en organisaties die zich bezig houden met fiets-, wandel- en vaarroutes.

ROUTESINUTRECHT.NL

Via het platform RoutesinUtrecht.nl zetten we een wisselend aanbod van thematische routes in de etalage. We stimuleren inwoners en bezoekers de regio te gaan verkennen en zetten hier actief onze social media kanalen en diverse campagnes voor in. Het totale routeaanbod wordt ontwikkeld en onderhouden via de Ubase, het centrale recreatie dataplatform van de provincie Utrecht.

RoutesinUtrecht.nl

DIT GA JE DOEN

In deze afwisselende functie ga je aan de slag met onze informatievoorziening over de fiets-, wandel- en vaarmogelijkheden via de routenetwerken en zorg je ervoor dat de routes van hoge kwaliteit zijn. Je verzorgt een deel van de webredactie, je gaat aan de slag met content op social media en je ondersteunt bij het bedenken, uitwerken en organiseren van marketingcampagnes.

JOUW PROFIEL

Je komt terecht in een klein, dynamisch team van drie routeprofessionals. Dat geeft je ruimte voor initiatief, maar betekent ook dat je je eigen taken hebt en zelfstandig moet kunnen werken. Verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding vinden wij dan ook erg belangrijk. Verder vragen wij:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau met (bij voorkeur) een opleiding/achtergrond in de marketing en communicatie, journalistiek, recreatie/toerisme of vergelijkbaar.
  • Enkele jaren werkervaring met online marketing en communicatie via social media.
  • Affiniteit met routes en routenetwerken is een pré.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Zelfstandig, doorzetter en pro actief.
  • Enthousiaste teamspeler met humor en een flexibele werkhouding.
  • Een groot hart voor de provincie Utrecht en een liefhebber van actief buiten bezig zijn.

AANBOD & VERGOEDING

Je gaat aan de slag bij een professionele organisatie binnen de publieke sector waar met veel enthousiasme wordt gewerkt aan recreatie. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd vanuit ons kantoor in het provinciehuis Utrecht, maar – voor zover het werk het toelaat – is er voldoende ruimte voor op locatie werken en kennen we flexibele werktijden.

Het Routebureau Utrecht is organisatorisch onderdeel van Recreatie Midden-Nederland (RMN). Als uitvoeringsorganisatie voor recreatieschappen en de provincie Utrecht beheren, onderhouden en ontwikkelen zij diverse recreatieterreinen- en voorzieningen. Invulling van deze vacature bij RMN is 0,6 fte. Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor een periode van een half jaar met bij goed functioneren optie tot verlenging. De functie is gewaardeerd op schaal 7. Het bruto salaris bedraagt minimaal € 2.071,73 en maximaal € 2.959,62 bij een fulltime werkweek, afhankelijk van opleiding een ervaring. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB) van circa 22,37 % van je bruto salaris. Het IKB kun je vrij inzetten voor het kopen van extra verlof, aanvulling op salaris etc. Je kunt hiermee keuzes maken die passen bij jouw levensfase en persoonlijke wensen.

INTERESSE?!

Spreken onze ambitie en deze functie jou aan? Ben jij de enthousiaste marketeer die wij zoeken? Reageer dan nu! Stuur je motivatie met CV naar John Kragten, HRM-adviseur via personeelszaken@recreatiemiddennederland.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen van Noort, manager Routebureau Utrecht via 06-29277268.

Sluitingsdatum is 20 september 2019. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.