Rhenen genomineerd als wandelgemeente van het jaar 2022

Gemeente Rhenen maakt kans op de titel ‘Wandelgemeente van het jaar 2022’. Daar is de gemeente heel trots op. Rhenen is een van de drie genomineerden. Ook het Gelderse Lochem en het Zuid-Limburgse Meerssen zijn genomineerd.

Wandelgemeente van het jaar

Jaarlijks organiseert wandelkrant ’te voet’ de verkiezing van de Wandelgemeente van het Jaar. Hierbij doen een veertigtal Nederlandse gemeenten een gooi naar deze titel. Nadat er drie gemeenten genomineerd zijn door de vakjury barst de verkiezingsstrijd los. Wie sleept dit jaar de felbegeerde prijs in de wacht?

Wandeling in een afwisselend landschap

Theo Haerkens heeft voor tevoetonline.nl de Trage Tocht Kwintelooijen gelopen. Traag betekent vooral de tijd nemen om te genieten van de mooie omgeving. Deze wandeling van 14 km gaat onder andere over de stuwwallen van Rhenen. Het landschap is afwisselend: heuvels, bos, heide en glooiende dalen. Het hele wandelverslag staat op tevoetonline.nl.

Stem en maak van Rhenen de winnaar!

Genomineerd zijn is al super. Maar natuurlijk willen we nu ook graag de titel van Rhenen, wandelgemeente van het jaar 2022.

Is Rhenen ook jouw favoriete wandelbestemming? Breng dan nu je stem uit!
Tot 10 april 2022 kan er gestemd worden via tevoetonline.